2014. március 26., szerda

Garlic bread

"A szép bagetteket 2-3 cm-es közönként be kell vágni, de vigyázva, hogy ne teljesen legyen átvágva. Ezt megelőzően jó sok fokhagymát apróra vágni, és vajjal elkeverni (esetleg pici sót bele). A résekbe ebből a vajas fokhagymából belekenni. Utána jó szorosan alufóliába jól összenyomva beburkolni, és a sütőben 15-20 percig átsütni. Utána felszeletelni. Klassz vendégváró, de vacsira, nasizni, nagyon finom  Jól átjárja a bagettet a vajas-fokhagymás krém. Jó étvággyal elfogyasztani "

2 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Még nem csináltam meg, ez az egyik csoporttársam elmondása, de én két okra tippelek. Az egyik, hogy ne száradjon ki, a másik, hogy a fokhagyma aromája minél intenzívebben átjárja a bagettet.

      Törlés