http://zamatesillat.blogspot.hu/2010/09/quiche-avagy-sos-pite-paradicsommal.html
eredeti: http://poppykonyha.blogspot.hu/2010/09/neha-eleg-egy-pite-vacsorara.html
2013. szeptember 19., csütörtök
Géptészta- keksz házilag
http://sutiimadokklubja.network.hu/video/sussunk_sutemenyt/keksz_keszitese_hazilag
2013. szeptember 16., hétfő
2013. szeptember 14., szombat
Provence-i fűszerkeverék
http://otthonkommando.blog.hu/2012/05/25/csinald_magad_fuszerszaritas_es_provence_i_fuszerkeverek
2013. szeptember 7., szombat
Rácsos almás linzer
Az eredeti recept itt: http://www.femina.hu/recept/tokeletes_almas_pite
Én 1,5 kg almát pucolok meg, a végeredmény lereszelve lesz kb. 1 kg. Utána ki kell nyomkodni, mert elsőre eláztatta a tésztát. A recept nem ír sütési időt, elsőre nézegettem 5-10 percenként és hamar vettem ki. Szerintem kb. 30 perc kell neki és ha az almát kinyomkodom nem lesz annyira nedves a tészta és jobban meg is sül.
Én 1,5 kg almát pucolok meg, a végeredmény lereszelve lesz kb. 1 kg. Utána ki kell nyomkodni, mert elsőre eláztatta a tésztát. A recept nem ír sütési időt, elsőre nézegettem 5-10 percenként és hamar vettem ki. Szerintem kb. 30 perc kell neki és ha az almát kinyomkodom nem lesz annyira nedves a tészta és jobban meg is sül.
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)